Pagini

joi, 24 aprilie 2014

Despre

mine...

M-am intalnit prima oara cu Fotografia in 1995, si am ramas prieteni de atunci. La scurt timp dupa prima intalnire, am decis ca aceasta va fi profesia mea. Am avut sansa sa invat de la profesori foarte buni in cei 3 ani de ucenicie care au urmat, dupa care, intre 1998 si 2009 am facut parte din sectia Fotoreportaj a unui mare cotidian bucurestean. Din 2009 am decis sa merg pe cont propriu ca liber profesionist. Acest lucru mi-a permis sa aloc mai mult din timpul meu fotografiei de eveniment si de studio, precum si teatrului.

Imi place sa fotografiez viata ca spectacol. Acest lucru a decurs firesc din marea mea pasiune pentru fotografia de teatru: vad prin obiectivul aparatului viata ca o prelungire a acestui spectacol, coborat de pe scena. In fond, toti suntem actori pe scena vietii...

Ca realizari profesionale, alaturi de evenimentele private sau corporate la care am fost solicitat si am avut bucuria si satisfactia de a primi de la clienti aprecieri si multumiri, ma mandresc cu mai multe expozitii de fotografie dedicate teatrului, personale si de grup, in cadrul Festivalului National de Teatru (de curand s-au implinit 15 ani de cand sunt fotograful Festivalului). Iar legat de fotoreportaj, in anul 2006 am primit de la Asociatia Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism din Romania premiul "Fotografie de turism", fiind primul fotoreporter de cotidian caruia i s-a acordat aceasta distinctie.

blog...

Blogul de fata este dedicat fotografiilor de eveniment si sedintelor foto. Daca doriti sa vedeti si alte fotografii care poarta semnatura mea (teatru, peisaje, fotoreportaj, destinatii, presa) vizitati siteul Florin Biolan Photography.
Am ales sa public pe blog doar o selectie de imagini de la un eveniment, un fel de rezumat al evenimentului, pentru a nu va plictisi, dar totusi sa intrati in atmosfera acestuia.  Va invit sa rasfoiti paginile acestui blog pentru a descoperi stilul meu fotografic.


Pentru partea de video colaborez cu doi prieteni, amandoi cameramani de televiziune.

Ne dorim sa va oferim imagini pline de emotie si energie, care sa va incante privirea peste vreme si va aminteasca momente dragi din trecut. Pentru ca, ne place sau nu, doar amintirile foto si/sau video raman dupa ce un eveniment sau moment din viata noastra a trecut...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Copyright 2009@ bflphoto. Toate drepturile rezervate.

Va place sa lucrati cu copiii acasa?

Statistica vizitatori

Vizitatori